VISAGIE

 

 

Nieuw bij 't Suydevelt is het complete aanbod in visagie. Of het nu voor een fotoshoot, feest of bruiloft is. Hier bent u aan het juiste adres voor een professioneel aangebrachte make-up.

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk zo mooi mogelijk uitzien. Bij mij ben je aan het juiste adres voor een bruidsmake-up die het beste bij jouw stijl en wensen past. Een aantal weken voor de bruiloft kom je in de salon voor een proefmake-up. Je krijgt dan advies en we bespreken al jouw wensen. We proberen het een en ander uit wat voor jouw het geschikst is. Jij beslist hoe je eruit gaat zien en dit noteer ik op je wensenkaart. Zo krijg je gegarandeerd dezelfde stijl op je bruiloft. Op je trouwdag kom ik bij je thuis of op locatie. Ook kunnen de bruiloftgasten voorzien worden van make-up. Denk aan (schoon)moeder, bruidsmeisjes etc.

Alle arrangementen zijn inclusief proefmake-up (of eventueel proefkapsel).

Ik werk uitstluitend met produkten van GOLDEN ROSE. Dit professionele merk heeft een heel uitgebreid assortiment voor elke huidtype en elk gewenste stijl. Bovendien zijn deze produkten dierproefvrij.

 

Bruids-arrangementen

Budget

Bruidsmake-up

 

Normaal

Bruidsmake-up

Bruidsnagels

 

Extra

Bruidsmake-up

Bruidskapsel

 

Luxe

Bruidsmake-up

Bruidskapsel

Bruidsnagels verlenging dmv Acryl of gellak

 

Diamant

Bruidsmake-up

Bruidskapsel

Bruidsnagels

Pedicure incl.french pedicure of gellak

 

Hollywood

Een van de bovenstaande arrangementen + fotograaf die uw bruidsreportage verzorgd. (Zie www.cordejong.com) Voor de juiste prijs van uw wensen, verzoek ik contact met mij op te nemen.