Nagelbijtarrangement

 

Nagelbijters hebben vaak een kort nagelbed (roze gedeelte van de nagel) en meegegroeide stugge nagelriemen. De vingertop komt vaak onder de vrije rand van de nagel uit. Hierdoor kan de verlenging bij een eerste plaatsing van een set kunstnagels nooit lang zijn. Er zou niet genoeg stevigheid zijn.
Bovendien is een nagelbijter geen lange nagels gewend, waardoor de kans op een beschadiging of breuk groter is. Het zou zonde zijn, en natuurlijk erg teleurstellend als de nagels meteen afbreken doordat u ze overal tegenaan stoot tijdens de dagelijkse bezigheden. Daarom gaat u na de eerste behandeling met een kleine verlenging naar huis.

Week 1
Bij nagelbijters wordt de eerste set gelnagels gezet . De nagels worden niet te lang gemaakt,een kleine verlenging met eventueel een korte french manicure (witte rand). Na enige tijd, als er niet meer gebeten wordt, zal het nagelbed langer worden.

Week 2
Na een week vindt er een controle plaats. Hierbij zullen eventuele breuken hersteld worden.

Week 3
Nagels die altijd afgebeten worden hebben de neiging sneller te groeien dan nagels van iemand die niet nagelbijt. Daarom zal er in deze week een eerste opvulbehandeling plaatsvinden.

Week 5
In deze week zal er nogmaals een opvulbehandeling plaatsvinden.

Week 7
In deze week zal de laatste opvulbehandeling plaatsvinden. 

Extra's
Zeker voor nagelbijters is het van groot belang om de nagelriemen soepel te maken en te houden. Daarom is in dit arrangement een flesje nagelriemolie begrepen. Met deze nagelriemolie dient u tweemaal per dag de nagelriemen in te smeren.
Mochten zich tussentijds problemen voordoen, dan kunt u mij altijd bellen.

In dit arrangement is inbegrepen:
•  een nieuwe set nagels t.w.v. € 38,50
•  controle na 1 week
•  een opvulbehandeling t.w.v. € 31,00
•  een opvulbehandeling t.w.v. € 31,00
•  een opvulbehandeling t.w.v. € 31,00
•  een flesje nagelriemolie t.w.v. € 5,95

Normaal bedraagt het totaal van deze behandelingen € 137,45.
Als u gebruik maakt van het arrangement betaalt u € 95,-